"Jos sinulla on kaksi rahaa, osta toisella leipää ja toisella kukkanen."

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ekoja kukkapuskia

Hei hei! Löysin vihdoinkin kännykän datakaapelin ja sain siirrettyä erittäin huonolaatuiset valokuvat läppärille. Syksyllä kun aloitettiin opiskelu, meillä oli ohjelmistossa heti kukkasidontaa. Opettajat kehoittivat moneen kertaan pitämään kameraa mukana ja napsimaan aineistoa portfoliota varten, mutta eihän sitä silloin vielä suostunut tajuamaan, että ne peijakkaat olivat oikeassa. Hätäpäissään sitä sitten näpsi kuvia sillä millä pystyi, eli kännykällä.
Syksyllä en voinut käsittäkään, kuinka kukaan voisi haluta katkoa kukkia kasvupaikaltaan ja laittaa niitä kuolemaan hitaasti maljakkoon. Niin ajattelin syksyllä ja niin ajattelen kyllä suurimmaksi osaksi edelleenkin. Mutta! Mutta olen jo hitusen ymmärtäväisempi niitä kohtaan, jotka niin haluavat tehdä. Ehkä.


Ensimmäisiä kimppuja. Näkyisi ainakin olevan kosmoskukkaa ja kirjokuunliljaa koulun kukkapenkistä, morsiusharsoa ja onkohan tuo tummempi punainen gerberaa.


Syksyisempi kimppu, jossa komeamaksaruohoa ja nukkapähkämöä.

Viime syksynä harjoittelimme siis spiraalia ja teimme eri korkuisia kimppuja. Ensi syksynä on ohjelmassa enemmän kukkasidontaa, ilmeisesti kimppujen lisäksi jotain asetelmiakin. Voi apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti