"Jos sinulla on kaksi rahaa, osta toisella leipää ja toisella kukkanen."

lauantai 25. helmikuuta 2012

Extremepaketointia!

Vaikka Plantagenissa onkin periaatteessa itsepalvelu kasvien paketoinnissa, eli asiakkaat siis paketoivat kasvinsa itse parhaalla näkemällään tavalla, tarvitaan joskus harjoittelijanretkujakin apuun.
Eräänä päivänä asiakas oli ostanut suurimpia viherkasveja mitä myymälästä löytyy ja tilannut kasveille kotiinkuljetuksen. Kuljetus tapahtui iltapäivästä, joten heti aamulla aloitimme paketoinnin. Pakkasta oli ulkona toista kymmentä astetta, joten kukkasten nopea kietaisu muoviin ei tullut kysymykseen. Nappasimme kasvit, sekä pari tyhjää ämpäriä leikkokukilta rullakkoon ja suuntasimme tekemään ämpäripaketteja. Tuumimme, että lähes kaksimetriset kasvit olisi helpompi tipauttaa ämpäripakettiin ja jatkaa siitä kerrosten rakentamista, kuin pyöritellä lattialla paketin sisään.

Jättiläismäinen kultaköynnös puolivälissä paketointia.
"Laitetaankos rouvan kukkaset pakettiin?"

Paperia tuli kasvien ympärille lähemmäs kymmenen kerrosta, paperiarkkien lukumäärää en osaa edes arvata. Paperoinnin jälkeen kasvit laitettiin vielä putkimuoviin. Kuvassa olevan kultaköynnöksen paketista tosin tuli niin valtavan leveä, että päädyimme leikkaamaan muovin auki ja kietomaan leveyssuunnassa paketin ympärille. Enempää oikeastaan emme olisi voineet tehdä kasvien hyväksi. Emme voineet muuta kuin jäädä toivomaan parasta, että ne selviäisivät pitkästä kuljetuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti